en arg växelhäxa!

image5Vilken mardröms kväll! Och så är jag inte ledig imorn!!
Allt var lugnt fram till 22:00, sen brakade det löst och folk fattar inte att man har väntetid?? Tror att de är de enda som åker taxi i hela Åre!
och vad är grejen med att inte kolla hur många som ska åka, INNAN, man ringer till taxi?? och veta var man är?? och kanske kolla om någon redan har ringt i taxi i kompis gänget??
Det är hur många som ringer som inte vet , står då o skriker till alla och frågar och det slutar alltid med att dom sedan lämnar dom över telefonen till en kompis som vet precis allt! Varför varför varför ringer inte den personen som redan vet adressen? Kommer nog aldrig fatta tyvärr...
Jag kommer inte ihåg heller hur man var själv, innan jag jobbade på taxi och själv betällde... Var jag en sån jobbig en? Hmmm, tur är väl att man inte kommer ihåg;)
Jag är definitivt en av alla "jobbiga" kunder (tycker chafförer) som absolut ska höja volymen i taxin och sjunga för full hals när man är på väg ut och är på ett väldans bra humör.  Tydligen är det mk mk irriterande för chaffören. En gam räv vi har här på jobbet hade t.o.m på förslag att slänga ur alla radior ur bilarna "så man kunde få lite lugn o ro" ???
Till er alla som oxå sjunger i taxin på väg till krogen tycker jag bara att ni ska fortsätta! En chafför kom glad in på kontoret igår för att ett gäng hade rappat och sjungit om honom och var sjukt nöjda! Så man vet aldrig. Någon gör man alltid glad med skön sång;)
MEN! Många av mina kunder är sååå trevliga så det väger ju trots allt upp;) Tycker efter många om och men om att jobba med människor!

Imorn kommer Elli, helt otroligt roligt!
Go natt// växelhäxan

Slutar om 2 minuter

Ska hem och försöka sova. Svårt numera eftersom jag bara jobbar kvällar och har såklart vänt på dygnet;) Kan inte sova förrän 3-4 på nätterna! Finns inget mer irriterande än att ligga vaken och bara VILJA SOVA!

Har varit så himla kul och träffat Emma och Maria under sön och mån;) Riktigt njöd och vi hade sjukt roligt på söndag kväll i party tältet på torget med alla fulla skidskyttar;) Maria blev alldeles till sig och jag lärde mig hur alla såg ut...inte så uppdaterad på det ämnet..

Till helgen kommer Ellinor och hennes syster yster och jag förväntar mig att dom vill supa konstant i 5 dagar;) Ska bli så sjukt kul iaf. På lördag intas Östersund och larrys...haha var ju ett tag sen nu...
Får se vad mina kära "hus kamrater" tycker om att jag tar dit folk, Kajsa, en av dom, har ju som sagt förbjudit mig att ta dit vänner, haha... vilket skämt! Dom änvänder då av hennes faciliteter! Ehh? Björn Olssons faciliteter, eller hur det stavas är det väl ändå??

Jag har nog lärt mig mycket av att bo med dessa två; Tore och Kajsa. Mycket mycket speciella människor. Men vad exakt jag har lärt mig är svårt att sätta fingret på. Kanske ännu lite mer tolerans och att anpassa mig. Iaf vad jag hoppas!
Nu är det bara 2 månader kvar av min så kallade kortsiktiga lösning på vad jag gör av mitt liv;) Måste sätta mig ner och tänka igenom... Sjukt res sugen! Som vanligt;) Men samtidigt väldig less på att inte ha någon fast punkt i tillvaron och något planerat längre än 4 månader framöver...hmmmmmmmm


JA... Go natt! Imorn ska jag träffa Ida från Costa Rica-utbytet som är i Åre under veckan. Kärt återseende då vi inte setts på 1.5 år. Hoppas på fint väder och en dag i backen..

image3
Elli i sitt esse;)


Kram kram kram!!//C

Haha jag är fast;)

feel the beat...!


So long//C


Heej!

Jag har haft KAOS på jobbet!!! Ännu mer lär det bli imorn när Björn har tagit på sig 27 flyg körningar;) Kommer även dra in circus 25 000 på bara det! Helt sjuk vilka pengar det finna att hämsta om man är flitig. Men jag är ledig imorn och slipper den cirkusen som tur är... han har säkert för lite chafförer as well och alla kommer att vara tokiga på honom!
Själv är jag en fattig tjej men mycket nöjd och glad ändå. Ska nämligen till Östersund ikväll och hälsa på mina söta vänner!
Ska bli så skoj;)
Imorn ska jag besöka WM med Emma och Maria och kolla in skidskyttarnas häckar när dom skjuter;) Sen ska vi ut och göra stan osäker, tror jag;)
Jag har för övrigt åkt längdskidor idag, hela 5 kilmeters, HELT SJUKT men det var faktiskt rätt skoj..blir nog nån fler gång uppe i bjenna..
image2

Medan man är fast fast fast på björn orsa taxi så drömmer man mycket och jag längtar verkligen efter att få resa igen nu! Jag vill känna värme, saknar sand överallt och kallsupar;) Här ett litet minne från Syd Amerika och Brasilien.


Kram så länge//C


en kväll..

Sitter och väntar på mat.
Det ringer int nå..
En chafför ska hämsta i duved.
På matlådan;) Så gott!
Om ni aldrig har ätit där...
Gör det!
God thai mat!

Världen sötaste Leon ska man hänga med imorn;) I badhusparken, vi syns där!


Herrå! // C

Nytt försök;)

På alla hjärtans dag och allt;)
Sitter ju framför datan, 8-9 timmar per dag numera så passar bra att ha en blogg då? Eller?
jaja kanske,  haha vi får se hur länge jag håller ut denna gång! Men det är lite roligt också;)

  Idag skulle bror och hans Dess komma till Åre, det såg jag fram emot... därimot fick jag inte träffa dom! När jag gjort i ordning mig, släpat på all skidutrustning uppe från berget (där jag bor), ner till björnen repan, satt mig på skidbussen och äntligen kommit ner till kabin, så har dom dragit till duved!  Blåste för mycket inne i byn...
Snopet tänkte jag och nästa skidbuss till duved gick inte förrän om en timma, så jag drog hem..
Så gick att träffa dom;) haha flumfamilj nummer 1!

Imorn: inget blåväder, no no..

Min mobil har förövrigt kommit in på nått "alla hjärtans dag tema", massa hjärtan poppar upp på en röd display helt plösligt! Skumt...;)

image1


Puss//Chris

Längtar så tills Maria kommer! See you soon.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0